HTML

Építkezünk

Leírom és okulásul a világ elé tárom mind azt a megpróbáltatást amit egy építkezés az ember vállára aggat. Ill. megosztok minden olyan tippet trükköt amivel talán könnyebben fog menni az építkezés, ha még is bele akarsz vágni.

Friss topikok

  • S-Works: Jó volt olvasni az írásaid.! Köszi! (2011.08.08. 23:27) Kerísd el magad
  • Don Quixote de la Ferko: Látom, nem nagyon pörög a topod, de azért lenne egy apró megjegyzésem. "Amint ez kész megint jön ... (2010.08.11. 16:39) Alapok

Linkblog

2009.06.08. 13:15 Xabbu189

Kútfúrás - érdekességek

Ehhez a témához csak egy röpke kis bejegyzést szánok. A kútfúró szakival megbeszélt időpontra számoljunk rá még minimum két hetes csúszást és vagy 6x-ri újratelefonálást, -hogy ugye jön akkor, ha mán megbeszéltük-, a tényleges érkezésig.

Mikor kijöttek a srácok, nekünk szegezték az egyik leghülyébbnek tűnő kérdést amit eddig hallottam. Van víz a telken? Hát már hogy a picsába lenne víz a telken, azért hívtam magukat, hogy ássanank kutat. Na, kiderült, hogy víz nélkül nem lehet kutat fúrni. Ja és áram is kell. Így kénytelenek voltunk a szomszédhoz átmenni egy nagy locsolótömlővel, hogy had kössük mán rá a mosogatócsapra egy röpke 3 órára. Ja és a TV-t is kihúznák, mert kell a hely az elosztónak mert hát áram nélkül megáll a föld forgása is.

Persze a kút elkészült és azóta is ontja magából a vizet, aminek nagyon örül az egész család : )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teglarakas.blog.hu/api/trackback/id/tr401171353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása